Betaalbare Perzische tapijten, vintage tapijten, patchwork tapijten en recolored tapijten!
  • Home
  • /Vintage Vloerkleed

Een Vintage Vloerkleed, wat is dat?

Vintage VloerkleedEen vintage vloerkleed is een antiek en op een natuurlijke manier versleten Perzische Tapijt. Vintage vloerkleden zijn weer helemaal ‘hot’ en geven sfeer aan uw huis, bedrijf of winkel. Zowel voor de landelijke inrichting als voor de moderne inrichting zijn er passende authentieke tapijten. Bekijk onze collectie →

Een vintage tapijt kenmerkt zich door een prachtige doorleefde look en is mooi geworden door de natuurlijke slijtage. Deze slijtage is onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces en geeft het tapijt een antieke doorleefde uitstraling.

Vintage vloerkleden kleden zijn toepasbaar voor zowel de moderne als traditionele inrichting en zijn geschikt voor alle soorten vloeren. Vintage vloerkleden geven uw huis, winkel of bedrijfsruimte weer een hele nieuwe uitstraling. Bekijk onze collectie vintage vloerkleden en maak de keuze die het beste bij uw interieur past.

Echte natuurlijke vintage vloerkleden zijn moeilijk te vinden en deze look ontstaat slechts na tientallen jaren intensief gebruik. De Olijfberg heeft regelmatig zeer mooie doorleefde exemplaren te koop staan. In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten vintage vloerkleden. De prijs en van een vintage kleed hangt o.a. af of het een handgeknoopt of machinaal tapijt is, maar ook door de kwaliteit en de zeldzaamheid van kleuren en design. Onze vintage vloerkleden worden eerst professioneel gereinigd.

Bekijk onze collectie →