Betaalbare Perzische tapijten, vintage tapijten, patchwork tapijten en recolored tapijten!

Het tapijt is ontvangen. Wij zijn er ontzettend blij mee, wat mooi. En wat een super snelle reacties en levering. Bedankt voor deze afhandeling. Super tevreden. Top!

Monique

Door de drukte was ik bijna vergeten je te melden dat we erg blij zijn met het tapijt! Dank voor de snelle levering en goede service.

Marianne

Dankjewel. Wat een top service! Echt heel fijn.

Silvia

Enorm bedankt voor de goede, snelle, en correcte afhandeling van onze bestelling. Wij hebben het tapijt enkele dagen liggen en we vinden het enorm mooi, echt vintage en past zeer goed bij ons minimalistisch interieur. Dank u voor de goede service.

Algemene beoordeling: Positief

Richard

Het tapijt is aangekomen. Prachtig!

Pieter

Heel heel hartelijk dank voor wat jij allemaal voor ons hebt gedaan, wij zullen het aan iedereen door vertellen hoe geweldig je het doet!

Ger

Op die dag straalde gastvrijheid, klantgerichtheid en warmte uit. Jouw tapijten geven kleur en warmte en stralen jouw gastvrijheid uit. Wij zijn er bijzonder blij mee.

Jolien

Ik kreeg alle tijd om te wikken en te wegen over de maten, kleur enzovoorts alles ging bijzonder relaxed. Mijn complimenten wat een prettig en betrouwbaar contact.

Hetty

Het tapijt staat geweldig! Zo ontzettend mooi, ik ben er echt heel erg blij mee. Bedankt voor alle extra moeite, ik ga het weekend genieten van mijn tapijtje!

Antoine_

Wij hebben een hele mooie keuze kunnen maken en zijn er enorm blij mee.

Ger

Intersport Megastore

bidjar klein

Vintage Heriz tapijt

Mashad Perzisch Tapijt Wooninrichting 2

 

Patchwork -a

vintage design tapijt 2

Fenetre bv